Kenya fakta

Fakta Om Kenya | Alt Du Skal Vide Inden Din Rejse – Klik Her!

Kenya er et helt vidunderligt land, der i dag er en republik i Østafrika. Før Kenya blev selvstændig i 1963, var landet nemlig en del af Britisk Østafrika.

Kipling Travel | Hvilken valuta bruger man i Kenya? Hvilke visumregler gælder? Hvad hedder hovedstaden? Find flere fakta om Kenya – Klik Her!

Facts om Kenya – Fjerne Naboer

DemografiRediger · Befolkning: 38.610.097 indbyggere (2009) · Befolkningens gennemsnitsalder: 18,4 år (2002) · Spædbørnsdødelighed: 6,3 % (2003) · Befolkningens …

Kenya – Wikipedia, den frie encyklopædi

12. mar. 2019 — Nøgletal og fakta ; Hovedstad. Nairobi ; Etniske grupper. Kikuyu, luhya, luo, kalenjin, kamba, kisii, meru ; Sprog. Engelsk, kiswahili, andre …

Kenya | lex.dk – Den Store Danske

Fakta Kenya · Sprog Swahili · Hovedstad Nairobi · Indbyggere 53,5 mio. · Religion Romersk-katolicisme · Valuta Kenya shilling · Areal 582.646 km2.

Kenya er en republik i Østafrika. Landet var tidligere en del af Britisk Østafrika, men opnåede selvstændighed i 1963. Kenya har meget varierede landskaber og et rigt dyreliv, blandt andet i lettilgængelige naturparker; sammen med ret stabile politiske forhold har det betydet, at landet er et af Afrikas førende turistlande. Det er fortsat et typisk uland, præget af stor befolkningstilvækst og fattigdom.

Kenya – Globalis

Kenya

De larmer og lugter, men er til gengæld et fantastisk syn – især når de løfter vingerne og flyver i flok, og himlen skifter fra blå til pink. … Synet af den …

Kenya har haft en relativ vellykket udvikling efter frigørelsen fra Storbritannien i 1963. Billedet af Kenya som et stabilt, ungt demokrati slog rigtigt igennem ved valget i 2007, men landet lider dog stadig under korruption og manglende moderniseringer, der bremser den økonomiske udvikling. Kenya er stadig afhængig af international bistand, og en stor del af befolkningen lever under fattigdomsgrænsen.

Fakta Kenya – Albatros Travel

Fakta Kenya

Fakta om Kenya · Kenya er mere end 13 gange så stort som Danmark. · Kenyas hovedstad er Nairobi · Der bor over 51 millioner mennesker i Kenya. · 1,6 millioner …

Herunder kan du læse en række praktiske oplysninger i forbindelse med rejser til Kenya.

Info og fakta om Kenya – Jysk Rejsebureau

Info og fakta om Kenya | Jysk Rejsebureau

Kenya er et land i Østafrika, som siden 1963 har været en selvstændig republik. Landet strækker sig over et areal på 582.600 km2 og har ca.

Kenya – et af SOS Børnebyernes syv prioritetslande

I Kenya er en fjerdeldel af alle børn er gift inden de er fyldt 18 år. To millioner børn er forældreløse. Læs mere om vores arbejde i Kenya.

Kenya Fakta – Safari i Afrika

Kenya Fakta | Safari Kenya, Safari i Afrika

Keywords: kenya fakta