Mcdonalds ejer

McDonald’s – Wikipedia, den frie encyklopædi

18. apr. 2020 — Det har i den grad været en god beslutning for den britiske finansmand Guy Hands at få fingrene i McDonald’s-restauranterne i Danmark.

Manden, der ejer McDonald’s i Danmark, tjener kassen – BT

Manden, der ejer McDonald’s i Danmark, tjener kassen | BT Erhverv – www.bt.dk

10. apr. 2019 — Efter et dyk i både omsætningen og indtjeningen gik det i 2018 den rette vej for den danske McDonald’s-ejer. Selskabet omsatte for 414 mio.

Det har i den grad været en god beslutning for den britiske finansmand Guy Hands at få fingrene i McDonald’s-restauranterne i Danmark.

Dansk McDonald’s-ejer tjente over 100 mio. kr. – Finans

Dansk McDonald’s-ejer tjente over 100 mio. kr.

28. sep. 2021 — Den tidligere landmand, politibetjent og pølsevognsejer, Flemming Fast, ejer i dag otte McDonald’s-restauranter i Nordjylland.

McDonald’s i Danmark har fravalgt selv at drive restauranter. Det er en god forretning.

Nordjysk McDonald’s-ejer har 500 ansatte og otte restauranter

Nordjysk McDonald’s-ejer har 500 ansatte og otte restauranter | Nordjyske.dk

I Danmark er McDonald’s restauranterne ejet af franchisetagere, der har købt retten til at drive og udvikle deres egen McDonald’s restaurant efter …

Han har intet kontor og tjekker ikke mails regelmæssigt. Men de 500 ansatte kan jævnligt møde ejeren i køkkenet – specielt hvis der er rekorder i udsigt

Franchising – McDonald’s

14. apr. 2022 — Svaret til hvem der ejer McDonalds er ikke helt så simpelt. Hvis du leder efter hvem der specifikt ejer selve McDonalds brand, så er McDonalds …

Hvad, Hvor og Hvornår..? 4 Hurtige Facts om McDonalds!

Raymond Albert Kroc (1902-1984) var altså manden, der fik opgaven med at holde øje med de nye McDonald’s-restauranter. Aftalen gav Kroc eneret til at sælge …

Hvornår åbner McDonalds? Hvornår kom McDonalds til Danmark og hvor mange er der? Hvem ejer McDonalds? Få svar på alle dine spørgsmål her!

McDonald´s – Faktalink

McDonald´s | faktalink

29. apr. 2022 — Bag Food Folk Danmark står selskabet Food Folk Group med base i Norge, som den britiske erhvervsmand Guy Hands står bag. Gruppen ejer licenserne …

Siden den første McDonald’s åbnede i 1948 har kæden udviklet sig til et af verdens mest udbredte og populære varemærker, men er også blevet kritiseret for skatteunddragelse og for at bidrage til fedmeepidemien.

Millionerne ruller ind hos dansk McDonalds-ejer

Millionerne ruller ind hos dansk McDonalds-ejer — FødevareWatch

21. maj 2022 — Den russiske milliardær Alexander Govor ejer i forvejen 25 McDonald’s-restauranter i Sibirien.

Selskabet bag McDonalds-konceptet herhjemme har haft masser af medvind i 2021, og samlet set har indtjeningen i holdingselskabet bag det velkendte burgerkoncept rundet 600 mio. kr. for de seneste fem regnskabsår.

Russiske McDonald’s-restauranter har fået ny ejer – TV 2

Her finder du finansiel information fra Mcdonald’s v. Mikkel Wyrtz, se både nuværende og historiske informationer om ejere, adresser, regnskaber m.m..

Den russiske milliardær Alexander Govor ejer i forvejen 25 McDonald’s-restauranter i Sibirien.

Mcdonald’s v. Mikkel Wyrtz – Se overskud, ejere, tidslinje og …

Mcdonald’s v. Mikkel Wyrtz – Se overskud, ejere, tidslinje og regnskaber – ownr®

Her finder du finansiel information fra Mcdonald’s v. Mikkel Wyrtz, se både nuværende og historiske informationer om ejere, adresser, regnskaber m.m.

Keywords: mcdonalds ejer