Meny rom

3 års rom tilbud hos MENY – Tilbudsaviser Online

3 års rom tilbud hos MENY

Se denne uges tilbud fra MENY på rom med kampagner, der varer fra 27.1.2023. Få de allerførste MENY rom tilbudsaviser og tilbud her, og spar penge.

Nuværende 3 års rom tilbud fra MENY tilbudsavis. Tjek de seneste 3 års rom tilbud og nyd de billigste 3 års rom tilbud til de bedste priser.

ROM tilbud – MENY • Dagens udsalg fra tilbudsavis

Zacapa 23 års balancerer de intense noter af både muskat, tobak, eg og kaffe med mere delikate noter af sød vanilje, kanel og ingefær.

Fantastiske tilbudsaviser og tilbud for rom i MENY. ✨ Gennemse de aktuelle ugentlige tilbud og udsalg fra de mest populære forhandlere. ⭐

Chai toddy med rom – MENY

Chai toddy med rom | meny

MALIBU COCONUT er en rom fra Barbados, som betyder, at den er lettere, mere delikat og særegen. Den er et ikon produkt med en let genkendelig kokosnøddesmag …

Se hvordan du laver Chai toddy med rom. Samlet tilberedningstid er 00:30:00 og næringsindhold er 64 kcal pr. 100g.

Zacapa Rom 23y Rom – MENY Parkvej

MENY Parkvej | Zacapa Rom 23y Rom

Infernal Rum er en udgave af rom i den søde ende, og denne gang finder man rom fra Indien og Guyana, der bl.a. har været lagret i brugte cognacfade.

Zacapa 23 års balancerer de intense noter af både muskat, tobak, eg og kaffe med mere delikate noter af sød vanilje, kanel og ingefær. Rommens komplekse og kraftige karakter gør den oplagt til at nyde alene over is.

Malibu Rom Med Kokos – MENY Parkvej

MENY Parkvej | Malibu Rom Med Kokos

I hjertet af Jamaica finder vi Appleton Estate. En af de få rom i verden der kan fremhæve ”terroir” herunder unikke vejr- og dyrkningsbetingelser for …

MALIBU COCONUT er en rom fra Barbados, som betyder, at den er lettere, mere delikat og særegen. Den er et ikon produkt med en let genkendelig kokosnøddesmag som er elsket i hele verden. MALIBU COCONUT destilleres på traditionel caribisk måde og blandes derefter med kokos og sukker.DUFT: Duft af kokos og vanilje.SMAG: Blid og sød smag af kokos, efterfulgt af en rund afslutning.

INFERNAL ROM FL. 70 CL. | WIKA Meny

INFERNAL ROM | WIKA Meny

FInd din nærmeste MENY | Læs vores tilbudsavis | Download fordelsappen | Gå op opdagelse i vores mere end 1.500 opskrifter | meny.dk.

Infernal Rum er en udgave af rom i den søde ende, og denne gang finder man rom fra Indien og Guyana, der bl.a. har været lagret i brugte cognacfade.Hvis rom-sødme og noter af mandel/marcipan matcher din smagspræference, er det værd at overveje en af de få flasker der er tilbage af dette batch. 42,5% – 70 cl.

Appleton Signature Blend Rom | WIKA Meny

APPLETON SIGNATURE BLEND | WIKA Meny

Captain Morgan Spiced Gold er verdens førende rom. Smagen har en afrundet og blød karakter med noter af vanilje og krydderier. Lagring på egetræsfade i op …

I hjertet af Jamaica finder vi Appleton Estate. En af de få rom i verden der kan fremhæve ”terroir” herunder unikke vejr- og dyrkningsbetingelser for sukkerrør, som en væsentlig årsag til den unikke kvalitet. Appleton Estate ligger i Nassau Valley og har sin oprindelse helt tilbage til 1655, hvor Sir Francis Dickenson grundlage farmen. Den første produktion af rom kan dokumenteres tilbage til 1749, og er således det ældste destilleri på Jamaica med kontinuer produktion af rom. Rommen frembringes på et håndværksmæssigt meget højt niveau. Hvert trin i produktionen er overvåget – fra udvælgesen af sukkerrør, brugen af naturlig gær i processen til lagring på fade og den afsluttende sammenstikning af Master Blender’en . Til Appleton Estate Signature Blend har man sammenstukket rommen af 15 forskellige lagrede årgange, som i gennemsnit har ligget i 4 år. Formålet er at skabe en ”best in class blended rum”, der er den perfekte ledsager i mindeværdige rom cocktails eller simpelt miksede long drinks.En ”Premium Rum” – perfekt afbalanceret med komplekse noter af citrus, sødme, tørret aprikos og med et lækkert touch af appelsinskal, frisk fersken og vanilje.

MENY – dit madmarked | Kvalitet til hverdagspriser – Se her …

MENY – dit madmarked | Kvalitet til hverdagspriser – Se her | meny.dk

FInd din nærmeste MENY | Læs vores tilbudsavis | Download fordelsappen | Gå op opdagelse i vores mere end 1.500 opskrifter | meny.dk

CAPTAIN MORGAN SPICED – WIKA Meny

CAPTAIN MORGAN SPICED | WIKA Meny

Captain Morgan Spiced Gold er verdens førende rom. Smagen har en afrundet og blød karakter med noter af vanilje og krydderier. Lagring på egetræsfade i op til 1,5 år giver Captain Morgan Spiced Gold en fin gylden farve. Captain Morgan Spiced Gold egner sig i høj grad som base i drinks og cocktails.Seagram Company startede i 1944 med at producere rom under navnet Captain Morgan Rum Company.Seagrams direktør Samuel Bronfman opkøbte et lille destilleri ved navnet Long Pond af den Jamaicanske regering. Blandt køberne af den rå rom fra Long Pond, var et apotek på Kingston ved navnet Levy Brothers. Levy familien specialiserede sig i at købe rå rom, for derefter selv at tilsætte en unik blanding af medicinske urter og krydderier. Herefter lod de blanding aldres og hældte den på flasker. Bronfman smagte denne rom og blev så vild med den, at han opkøbte rettighederne til den også. På denne måde blev den unikke smag af Captain Morgan rom, som vi kender den i dag, til.

Bagte æbler med kanel, rom og chokolade-nøddefløde

Bagte æbler med kanel, rom og chokolade-nøddefløde | meny

Se hvordan du laver Bagte æbler med kanel, rom og chokolade-nøddefløde. Samlet tilberedningstid er 00:30:00 og næringsindhold er 135 kcal pr. 100g.

Keywords: meny rom, rom meny